VORES SERVICEYDELSER

Vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser og varetager alle slags rengøringsopgaver. Alle vores tilbud er skræddersyede rengøringsløsninger, som passer netop til jeres opgave.
Find den serviceydelse du ønsker og få et tilbud med på vejen

RENGØRING

Lyder større arbejdsglæde og lavere sygefravær blandt dine ansatte som sød musik i dine ører?

Så læs trygt videre og overvej, om du skal have et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Det er altid en tillidssag at overlade rengøring af virksomheden til et eksternt firma. Bliver det nu gjort ordentligt? Betaler jeg for mere, end jeg reelt får? – Ja, spørgsmålene og overvejelserne er mange.

Et samarbejde med Specialised Service giver fuld valuta for pengene. Vores dygtige assistenter er klar til at hjælpe det danske erhvervsliv med rengøring i fx:

Butik
Uanset hvilken type butik du har, skal kunderne bydes velkommen af rene lokaler

Institution
Begræns vira og bakterier i institutionen. Sygefraværet mindskes og børnene trives

Fitnesscenter
Gå glad i bad efter træning. Baderum, udstyr og gulve skal behandles korrekt

Klinik
Tandlæger, læger mm. er underlagt strenge krav til rengøring (NIR)

Kontor
Hovedpine og træthed kommer ofte af manglende rengøring på jobbet

Skole
Børn og lærere tilbringer mange timer i skolen – det kræver grundig rengøring

Dine medarbejdere møder ind til rene lokaler en, to eller flere gange om ugen. Det giver bedre arbejdsmiljø og større arbejdsglæde – og det kan ses på bundlinjen bl.a. ved lavere sygefravær.

Behøver vi nævne, at vi naturligvis kommer til aftalt tid, udfører arbejdet omhyggeligt og altid reagerer på en klage?

Vores baggrund er hotelrengøring, hvor vi bliver målt på kvaliteten af vores rengøring – hver dag. Udstyret er ergonomisk korrekt, midlerne er svanemærkede i 95% af tilfældene og assistenterne er ansat under ordnede forhold.

Vil du vide mere? Så kontakt os endelig.

KANTINESERVICE

Slip madglæden løs – alle medarbejdere vil gerne påskønnes for deres arbejde og det kan du bl.a. gøre med en lækker frokostordning.

Du behøver hverken et kæmpe køkken med komfur og ovne eller en økonoma, der starter tidligt om morgenen med at tilberede dagens frokost.

Du finder ganske enkelt et cateringfirma, der leverer frokosten på din virksomheds adresse (kender du ikke selv et cateringfirma, hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige).

Så bestiller du og laver en aftale med os om at hjælpe med frokosten. Vi skærer brød, anretter og alt andet, der gør frokosten til en kærkommen pause for medarbejderne.

Efter frokost pakker vi sammen, vasker op og gør servicet klar til afhentning dagen efter. Det bliver ikke nemmere for dig og dine medarbejdere.

Mens der spises frokost, kan vi gøre rent på steder, hvor det kan være svært at komme til, når medarbejderne er til stede. På den måde generer rengøringen mindst muligt og du får fuld valuta for pengene.

DESINFEKTION

Vi desinficerer gerne alle kontaktpunkterne i din virksomhed, når vi alligevel er der. Har du områder, hvor mange mennesker opholder sig i længere tid, kan det være formålstjenstligt at bruge tiden på en ekstra desinfektion ud over den normale rengøring. På den måde mindsker du risikoen for unødig smitte af medarbejdere og eventuelle gæster.

Læs mere om de forskellige typer af desinfektion, som fjerner bakterier og vira – herunder SARS-Cov-2, som giver COVID-19 sygdommen.

Den klassiske desinfektion foregår ved, at man påfører et godkendt desinfektionsmiddel uden efterfølgende afvaskning. Denne teknik er gennemprøvet og er den, de fleste kender

Miljøvenlig desinfektion er i modsætning til klassisk desinfektion ikke hård ved ædeltræ, gummibelægninger etc. ECA-vand er en af de nye miljøvenlige muligheder. ECA-vand dræber bakterier og vira på den miljøvenlige måde, da det udelukkende er fremstillet af vand og salt

Ultraviolet lys (UVC-stråler) er meget lidt miljøbelastende og kan fjerne bakterier og vira på alle overflader uden at gøre skade. Metoden er yderst effektiv, når der skal desinficeres større arealer. UVC-stråler kræver dog øgede sikkerhedsforanstaltninger, da strålerne er skadelige for øjnene og bar hud

Spørg din Specialised Service konsulent, hvilken løsning, der er optimal for din virksomhed.

TRAPPEVASK

Vi ved det alle sammen: Førstehåndsindtrykket er utrolig vigtigt. Derfor skal dine besøgende føle sig velkomne allerede på trappen. En nusset og beskidt trappe giver ikke det bedste indtryk, men det er der heldigvis råd for.

Trappevask er ikke bare trappevask. Det kræver viden om belægninger og metoder ligesom det kræver mandskab, der har forstand på begge dele.

I langt de fleste tilfælde er trappevask en gang om ugen passende, men er der behov for kortere eller længere interval, tilpasser vi os naturligvis til det. Vi giver også gerne eventuelle postkasser, måtter med mere en kærlig omgang, hvis det er en del af aftalen.

Vi kommer til aftalt tid og efterlader opgangen så ren, at du skal lede længe efter en tilsvarende kvalitet.

VINDUESPOLERING

I østen stiger solen op, men kan du se den?

Kniber det med at lukke sollyset ind, er det på tide at få pudset sine vinduer. Det er ikke alle, der har en vicevært eller handyman, der kan svinge børste og skraber, så vinduerne igen bliver mulige at kigge ud af, men her kommer vi ind i billedet.

Lav en aftale med os om vinduespolering udvendig og indvendig i det interval, der passer til dit behov. Og når nu vi er i gang med vinduerne alligevel, er det en god ide at få pudset alt det interne glas, der med tiden samler støv og skidt.

Og pludselig kan både du og dine medarbejdere lukke lyset ind – og arbejdsglæden stiger et par grader.

BYGGERENGØRING

Er luften tyk af støv efter nybygning, ombygning eller renovering?

Det er ikke altid rart at møde på job efter besøg af håndværkere. Det kan give irriterede luftveje og er ikke altid særlig sundt at opholde sig i længere tid i lokaler, hvor der ligger byggestøv.

Vi udfører en grundig rengøring i de berørte rum, så det igen bliver til at trække vejret uden gener. Vi kontakter og koordinerer gerne med håndværkerne, så jeres lokaler er klar til medarbejderne møder ind.

Er I i gang med en større ombygning eller renovering, er der ofte behov for løbende rengøring under byggeprocessen. Måske skal der gøres rent efter murerne inden tømrerne kan komme til. Specialised Service koordinerer med håndværkerne, så tidsplanen holder og alle kan udføre deres arbejde uden ulemper.

Er du håndværker, kan du slippe for at gøre rent efter dig – og alligevel få endnu en tilfreds kunde.

Når du er færdig med opgaven, tager vi os af rengøringen og du kan komme videre til næste job uden at skulle bruge tid på at tørre paneler, vaske gulve eller noget helt tredje.

Dine kunder vil elske dig for det – du vil helt sikkert få de fineste anbefalinger som den håndværker, der altid afleverer sine opgaver 100% i orden.

FACILITY MANAGEMENT

Har I brug for en leverandør, der kan varetage alle serviceopgaverne i én samlet løsning?
Vi kan lave pakken stor eller lille – det er jeres ønsker og behov, der afgør løsningens størrelse. En løsning kan eksempelvis indeholde:

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Måtteservice
 • Kantineservice
 • Bestilling af forbrugsvarer
 • Planteservice
 • Udskiftning af lyskilder
 • Viceværtfunktion
 • Koordinering af håndværkere
 • Og meget meget mere

Når opgaverne samles hos én leverandør, kan det mærkes på bundlinjen, kvaliteten højnes og overblikket bliver større. Du vil føle det som dine egne medarbejdere, men du undgår udgiften til sygedage, feriepenge etc.

BOLIGSELSKABER

Hvem gør rent, når en lejer fraflytter en lejlighed?

Har boligforeningen ikke egne medarbejdere, der har rengøring som speciale, kan du med fordel lave en aftale med os.

Vi tilbyder:

 • Rydning og flytterengøring, når en lejer efterlader en lejlighed møbleret og så beskidt, at den skal tømmes og rengøres før næste lejer kan flytte ind eller før håndværkerne kan komme til
 • Rengøring efter håndværkerne, når lejligheden er istandsat eller renoveret

Det er nemt og bekvemt blot at kontakte os, så sørger vi for alt det praktiske og til aftalt tid, så du, håndværkerne og den kommende lejer får den bedste oplevelse, rene lejligheder og uden forsinkelser.

Er der opgaver som trappevask, fejning af gangarealer, vinterbekæmpelse med mere der i perioder er svære at finde tid til, kan der med fordel også laves en aftale med os.

Vi finder den eller de rigtige medarbejdere til den pågældende opgave og udfører arbejdet på timebetaling eller til en fast pris.